In deze blog zullen we verder ingaan op de eigenschappen van Somfy motoren voor rolluiken. Voor het kiezen van de juiste motor is het goed om eerst de situatie van het rolluik in kaart te brengen, hiervoor kunt u onze meetinstructies gebruiken.

Somfy motoren voor schakelaar

Bij de Somfy motoren voor rolluiken met schakelaar hebben we opties namelijk:

  • De Somfy LT motor, dit is de ‘instapmotor’ van Somfy en wordt veel toegepast. Hij is te bedienen met een schakelaar en is niet voorzien van obstakeldetectie of vorstbeveiliging.
  • De Somfy Ilmo motor, deze motor is een luxere uitvoering van de Somfy LT motor. De motor is namelijk voorzien van obstakeldetectie en vorstbeveiliging, waardoor deze geschikt is om toe te passen in situatie’s met obstakels: zoals naar buitenslaande ramen of deuren.

Somfy motoren voor afstandsbediening

Voor afstandsbedienbare Somfy motoren voor rolluiken bieden wij twee opties namelijk:

  • De Somfy Oximo RTS motor, dit is een afstandsbedienbare motor die uitgerust is met obstakeldetectie en vorstbeveiliging, waardoor deze geschikt is om toe te passen in situatie’s met obstakels: zoals naar buitenslaande ramen of deuren. Roluiken uitgerust met deze motor kunnen gecombineerd worden andere RTS-producten zoals: de Smoove wandschakelaar, Telis 1, Telis 4, Connexoon RTS en Tahoma Box.
  • De Somfy Oximo IO motor, deze motor lijkt in veel opzichten op de Somfy Oximo RTS motor. Hij is afstandsbediend en is uitgerust met obstakeldetectie en vorstbeveiliging. Deze motor is eigenlijk een opvolger van de Oximo RTS motor, de motor maakt namelijk gebruik van de nieuwe IO-technologie. Dat betekent dat de motor een terugmelding geeft naar de zender, wat deze zeer geschikt maakt voor gebruik met een app op de telefoon. Roluiken uitgerust met deze motor kunnen gecombineerd worden andere IO-producten zoals: de Situo 1, Situo 5, Connexoon IO en de Somfy Tahoma Box.

Stel binnen 2 minuten je rolluik met gewenste Somfy motor samen en ontvang direct je prijs! Bekijk hier de rolluikcalculator.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    Toegevoegd
    U winkelwagen is leegTerug naar shop